Vähentämässä CO2 päästöjä yhdessä ClimatePointin kanssa

Yhdessä norjalaisen ilmastosijoitusrahaston ClimatePointin kanssa tulemme entistä vahvemmin auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan positiivisen hiilikädenjäljen vedentuotannossa.

ClimatePoint rahoittaa vähähiilisiä ratkaisuja ja valitsi meidät portfolioonsa, joka pyrkii vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä.

Vähähiilisten ratkaisujen rahoituksen lisäksi ClimatePoint mittaa ja ennustaa yritysten ilmastovaikutuksia mahdollistaen vihreät arvoketjut. Pelkästään viime vuonna ClimatePoint kumppaneineen mahdollisti yritysinvestoinneilla vältettyjä päästöjä 2 388 tCO2e.

Vihreä siirtymä kohti nollapäästöjä

ClimatePointin Travel & Mobility -teeman portfolioyhtiönä Solar Water Solutions voi tavoittaa uusia asiakkaita vähentääkseen heidän päästöjään kestävän vedentuotannon avulla. Olemme innoissamme yhteistyöstä ja osallistumisesta vieläkin suurempiin päästövähennyksiin vuonna 2024.

ClimatePointin vaikutusanalyysi osoittaa, että Solar Water Solutionsin teknologialla on merkittävä ilmastoarvolupaus vihreässä siirtymävaiheessa, sillä se välttää enemmän päästöjä kuin se tuottaa vuoteen 2026 mennessä – mikä edustaa 1,5 asteen tekniikkaa, joka on linjassa Pariisin ilmastosopimuksen kanssa.

#ClimatePoint #WeRunOnSolar #CarbonHandprint

Lue lisää: https://www.climatepoint.com/impact_methodology