Osana kestävän vesialan tienraivaajien verkostoa

Solar Water Solutions osallistui Danonen järjestämään LEX-tapahtumaan. Kansainvälisessä tapahtumassa jaettiin innovaatioita, löydettiin uusia vesialan bisnesmalleja ja tasoitettiin tietä kestävälle tulevaisuudelle.

Danone Communities on sijoistusyhtiö, jonka missiona on tukea sosiaalista vastuullisuutta edistäviä yrityksiä ja hankkeita.

Jo kymmenen vuoden ajan Danone Communities on muokannut vesimarkkinoita istuttamalla alan uudistusmielisiä toimijoita saman pöydän ääreen. Puolentoista vuoden välein järjestävässä LEX-tapahtumassa start-upit, sijoittajat ja muut muutoksen tekijät kerääntyvät luomaan verkostoja ja oppimaan toisiltaan.

Yli 60 osallistujaa

Vuoden 2023 LEX-tapahtumaan osallistui yli 60 yritystä ja muuta organisaatiota muun muassa Intiasta, Afrikasta, Indonesiasta, Haitilta sekä Vietnamista. Kaikkia osallistujia yhdisti aito halu tehdä asioita uudella tavalla, oppia toisiltaan ja astua myös epämukavuusalueelle.

Viikosta jäi käteen paljon uutta tietoa ja ideoita, kiinnostavia yhteistyömahdollisuuksia sekä jaettua asiantuntijuutta vesialan uudistamiseksi. Ja juuri tästä LEX-tapahtumissa on kyse: voimien yhdistämisestä uusien innovaatioiden ja kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Tutustu muihin vesialan suunnannäyttäjiin: