Juomavettä merivedestä kestävällä tavalla

Laitteistomme puhdistaa meriveden tai minkä vain epäpuhtaan luonnonveden energiatehokkaasti.

Laite on suunniteltu jatkuvaan käyttöön ja tyypillinen energiankulutus 100 litraa tuotettua vettä kohden on vain 0,18–0,33 kWh. Suuremman kapasiteetin laitteistomme ovat sitäkin energiapihempiä.

Puhdistusprosessi poistaa turvallisesti suolan, bakteerit, virukset, kemikaalit ja muut haitta-aineet ja sen tuottama vesi maistuu vedelle eli maku on neutraali.

Kaikki laitteistomme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Teknologiamme on mekaaninen, mikä tekee laitteistoista kestäviä. Systeemi on täysin automaattinen, eikä vaadi säätöjä. Oman teknologiamme lisäksi käytämme valmistuksessa korkealuokkaisia, testattuja ja sertifioituja osia.

Turvallinen vedenpuhdistusmenetelmä

Kuinka se toimii?

Yleisin ja tehokkain tapa puhdistaa vettä on käänteisosmoosi-prosessi, jossa vain puhtaat vesimolekyylit pääsevät läpäisemään suodatinkalvon.

Menetelmä vaatii tasaista painetta, joka puolestaan vaatii tasaista sähkövirtaa. Aurinkoenergian käytön ongelma tässä tarkoituksessa on ollut sen vaihteleva luonne – välillä paistaa ja välillä on pilvistä. Solar Water Solutionsin patentoitu teknologia pitää puhdistusprosessiin tarvittavan paineen tasaisena, mikä mahdollistaa aurinkoenergian käytön.

Aurinkoisemmissa maissa laitteistomme toimivat jopa täysin ilman varavirtaa ja akkuja. Suomalaisella kesämökillä laitteiston voi kytkeä aurinkosähköjärjestelmään, ja sitä voidaan käyttää huonon sään sattuessa tarvittaessa generaattorilla tai suoraan verkkovirralla, jos sähköä on saatavilla. Laitteistojamme valmistetaan 230 V, 12 V ja 24 V -malleina.

 

Merivedestä juotavan hyvää

Testattua kotimaista laatua

Itämeri on poikkeuksellisen laaja murtovesialue. Olemme toimittaneet rannikon ja saariston huviloihin yli 200 laitteistoa, jotka edustavat mallistomme pienintä päätä.

Asiakkaamme arvostavat laitteidemme helppokäyttöisyyttä, laatua ja ympäristöystävällisyyttä.

Sopivimman mallin valitsemiseksi kysymme asiakaskohteesta ensimmäisenä: Paljonko vettä tarvitaan päivässä, mikä on raakaveden lähde, ja mikä käytettävä energianlähde?

Rakennetaan sinulle sopiva järjestelmä

SolarRo set up

Laitteiston voi kytkeä aurinkosähköjärjestelmään, ja sitä voidaan käyttää huonon sään sattuessa tarvittaessa generaattorilla tai suoraan verkkovirralla.

Filtterit ja kalvot on helppo vaihtaa itse. Laitteet ovat täysin automaattisia eikä niitä tarvitse säätää.

Meidän erikoisalaamme ovat vedenpuhdistimet ja kumppaniemme kanssa tarjoamme myös aurinkopaneelit, pumput ja tankit.