Puhdasta juomavettä merestä, järvestä tai kaivosta 

Ei enää veden kantamista mökille, saareen tai veneeseen! Nyt voit valmistaa itse puhdasta juoma- ja käyttövettä edullisesti, helposti ja ekologisesti.

Tuotteemme ovat energiatehokkaita ja suunniteltu toimimaan aurinkoenergialla. SolarRO -vedenpuhdistuslaite on helppo kytkeä aurinkopaneeliin ja vaihtoehtoisesti suoraan verkkovirtaan tai generaattoriin. Virta voidaan ottaa myös veneen tai auton akusta.

Uudet SolarRO -vedenpuhdistuslaitteet ovat erinomainen ratkaisu puhtaan veden tuotantoon paikoissa, joissa kunnallistekniikan tarjoamaa puhdasta vettä ei ole saatavilla sekä nykyisen järjestelmän lisä- tai varavesijärjestelmäksi.

Puhdistetun veden laatu täyttää erittäin hyvälle juomavedelle asetetut laatuvaatimukset.

Katso video SolarRO PRO 2000 -laitteesta

Kotimaiset, turvalliset ja laadukkaat vedenpuhdistustuotteet

SolarRO tuoteperhe on valmistettu Suomessa. Tuotteet on kehitetty ja testattu yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa.

SolarRO MINI 50 vedenpuhdistuslaite valmistaa tunnissa 25 litraa puhdasta juomavettä merivedestä. Järvi- tai kaivovedestä laite valmistaa juomavettä 50 litraa tunnissa. Soveltuu hyvin mökkikäyttöön, saareen, veneeseen ja asuntovaunuun.

SolarRO MINI 150 tuottaa järvi- tai jokivedestä tunnissa 150 litraa puhdasta juomavettä ja merivedestä 50 litraa tunnissa. Soveltuu kodin tai vapaa-ajan asunnon juoma- sekä käyttöveden tuottamiseen.

SolarRO PRO 300 vedenpuhdistuslaite valmistaa merestä puhdasta juomavettä 200 litraa tunnissa. Vastaavasti järvi- tai kaivovedestä tuotto on 300 litraa tunnissa. Laite sopii hyvin yhden tai useamman talon päivittäiseen juoma-, suihku- ja käyttöveden tarpeeseen.

SolarRO PRO 1000 ja 2000 soveltuvat hyvin julkiseen rakennukseen, loma-kiinteistöön tai hotelliin. Puhtaan juoma- ja käyttöveden tuotto kapasiteetti 600 – 20.000 litraa tunnissa merestä, järvestä tai joesta. Erinomainen vaihtoehto myös kuntien varavesijärjestelmäksi. Saatavissa myös konttiin asennettuna.

Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja suunniteltu mahdollisimman huoltovapaiksi.

 

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä!

quote

Hankin vedentekolaitteen asuntoveneeseen joen varteen. Joen vesi on likaisenruskeaa, joten moni on ihmetellyt, että saan siitä tuotettua täysin puhdasta juomakelpoista vettä. Laite tuottaa Aurajoesta 150 litraa tunnissa ja Itämeren vedestä 50 litraa tunnissa.

Järjestelmä on viimeisen päälle helppokäyttöinen, saan vettä keittiön hanasta juotavaksi ja tankista suihkuvedeksi. Ensi vuonna aion teettää etäohjausjärjestelmän, jolla voi automaattisesti säätää tankin täyttöastetta. Laite on sijoitettu sängyn alle ja etäohjauksella voin myös määritellä sen käynnistymään vain päiväsaikaan.

Ano 34v, Turku

quote

Vedenpuhdistuslaite on erittäin helppokäyttöinen ja meidän lapset tykkäävät napsauttaa sen itse päälle ja pois. Vesi tulee saunan takaa merenpoukamasta. Maku on raikas.

Tämä on mullistanut sikäli mökkireissut, että ei tarvitse enää selkä vääränä kantaa kanistereita kaupungista eikä ostaa muovisia vesipulloja.

Sari 42v, Helsinki

Yhteistyö­­kumppa­nimme