Puhdasta juomavettä merestä, järvestä tai kaivosta 

Ei enää veden kantamista mökille, saareen tai veneeseen! Nyt voit valmistaa itse puhdasta juoma- ja käyttövettä edullisesti, helposti ja ekologisesti.

Tuotteemme ovat energiatehokkaita ja suunniteltu toimimaan aurinkoenergialla. SolarRO -laite on helppo kytkeä aurinkopaneeliin ja vaihtoehtoisesti suoraan verkkovirtaan tai generaattoriin. Virta voidaan ottaa myös veneen tai auton akusta.

Uudet SolarRO -laitteet ovat erinomainen ratkaisu puhtaan veden tuotantoon paikoissa, joissa kunnallistekniikan tarjoamaa puhdasta vettä ei ole saatavilla sekä nykyisen järjestelmän lisä- tai varavesijärjestelmäksi..

Puhdistetun veden laatu täyttää erittäin hyvälle juomavedelle asetetut laatuvaatimukset.

 

Katso video SolarRO PRO 2000 -laitteesta

 

 

Kotimaiset, turvalliset ja laadukkaat tuotteet  

SolarRO MINI ja PRO tuoteperhe on valmistettu Suomessa. Tuotteet on kehitetty ja testattu yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa.

SolarRO MINI 50 valmistaa tunnissa 25 litraa puhdasta juomavettä merivedestä. Järvi- tai kaivovedestä laite valmistaa juomavettä 50 litraa tunnissa. Soveltuu hyvin mökkikäyttöön, saareen, veneeseen, asuntovaunuun ja retkeilyyn.

SolarRO MINI 150 tuottaa järvi- tai jokivedestä tunnissa 150 litraa puhdasta juomavettä ja merivedestä 50 litraa tunnissa. Soveltuu kodin tai vapaa-ajan asunnon juoma- sekä käyttöveden tuottamiseen.

SolarRO PRO 300 valmistaa merestä puhdasta juomavettä 200 litraa tunnissa. Vastaavasti järvi- tai kaivovedestä tuotto on 300 litraa tunnissa. Laite sopii hyvin yhden tai useamman talon päivittäiseen juoma-, suihku- ja käyttöveden tarpeeseen.

SolarRO PRO 1000 ja 2000 soveltuvat hyvin julkiseen rakennukseen, loma-kiinteistöön, hotelliin. Puhtaan juoma- ja käyttöveden tuotto kapasiteetti 600 – 20.000 litraa tunnissa merestä, järvestä tai joesta. Erinomainen vaihtoehto myös kuntien varavesijärjestelmäksi. Saatavissa myös konttiin asennettuna.

Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja suunniteltu mahdollisimman huoltovapaiksi.

 

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä!