Jos se on vettä, siitä saa juotavaa

Nyt voit valmistaa itse puhdasta juoma- ja käyttövettä edullisesti, helposti ja ekologisesti. SolarRO -laitteilla saat tehtyä Eviran hyväksymää korkealuokkaista juomavettä vaikka merivedestä.

SolarRO -vedenpuhdistuslaite on helppo kytkeä aurinkopaneeliin ja vaihtoehtoisesti suoraan verkkovirtaan tai generaattoriin. Vedenpuhdistin toimii pelkällä aurinkoenergialla, jos sähköä ei ole saatavilla. Laitteet toimivat automaattisesti, eikä niitä tarvitse säätää.

SolarRO -tuotteet ovat erinomainen ratkaisu puhtaan veden tuotantoon paikoissa, joissa kunnallistekniikan tarjoamaa puhdasta vettä ei ole saatavilla sekä nykyisen järjestelmän lisä- tai varavesijärjestelmäksi.

Puhdistetun veden laatu täyttää erittäin hyvälle juomavedelle asetetut laatuvaatimukset. Laite poistaa vedestä suolat, bakteerit, virukset, lääkejäämät, fluoridit, radonin ja muut haitalliset aineet. Prosessin lopuksi vesi kulkee aktiivihiilisuodattimen ja UV desinfiointilaitteen läpi varmistaen veden hyvän maun ja sataprosenttisen puhtauden.

Valmista itse puhdasta juomavettä helposti ja ekologisesti. Katso video!

Kotimaiset, turvalliset ja laadukkaat vedenpuhdistustuotteet

SolarRO tuoteperhe on valmistettu Suomessa. Tuotteet on kehitetty ja testattu yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa.

SolarRO MINI 50 vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhdasta ja hyvänmakuista juomavettä merivedestä 25 litraa tunnissa. Järvi- tai kaivovedestä laite tuottaa juomavettä 50 litraa tunnissa. Soveltuu hyvin mökkikäyttöön, saareen, veneeseen ja asuntovaunuun.

SolarRO MINI 150 vedenpuhdistuslaite tuottaa järvi- tai jokivedestä tunnissa 150 litraa puhdasta juomavettä ja merivedestä 60 litraa tunnissa. Soveltuu kodin tai vapaa-ajan asunnon juoma- sekä käyttöveden tuottamiseen.

SolarRO PRO 300 vedenpuhdistuslaite valmistaa merestä puhdasta juomavettä 190 litraa tunnissa. Vastaavasti järvi- tai kaivovedestä tuotto on 300 litraa tunnissa. Laite sopii hyvin yhden tai useamman talon päivittäiseen juoma-, suihku- ja käyttöveden tarpeeseen.

Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja suunniteltu mahdollisimman huoltovapaiksi.

 

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä!

quote

Hankin vedentekolaitteen asuntoveneeseen joen varteen. Joen vesi on likaisenruskeaa, joten moni on ihmetellyt, että saan siitä tuotettua täysin puhdasta juomakelpoista vettä. Laite tuottaa Aurajoesta 150 litraa tunnissa ja Itämeren vedestä 50 litraa tunnissa.

Järjestelmä on viimeisen päälle helppokäyttöinen, saan vettä keittiön hanasta juotavaksi ja tankista suihkuvedeksi. Ensi vuonna aion teettää etäohjausjärjestelmän, jolla voi automaattisesti säätää tankin täyttöastetta. Laite on sijoitettu sängyn alle ja etäohjauksella voin myös määritellä sen käynnistymään vain päiväsaikaan.

Ano 34v, Turku

quote

Vedenpuhdistuslaite on erittäin helppokäyttöinen ja meidän lapset tykkäävät napsauttaa sen itse päälle ja pois. Vesi tulee saunan takaa merenpoukamasta. Maku on raikas.

Tämä on mullistanut sikäli mökkireissut, että ei tarvitse enää selkä vääränä kantaa kanistereita kaupungista eikä ostaa muovisia vesipulloja.

Sari 42v, Helsinki