Puhdasta juomavettä ilmastoystävällisesti Itämerestä

Riitta ja Jaakko joutuivat vuosien ajan kantamaan juoma- ja käyttövedet saaristomökille. Nyt SolarRO -vedentekolaite pitää huolen siitä, että vettä saa helposti ja ekologisesti omasta rannasta.

SolarRO-vedenpuhdistuslaite poistaa vedestä suolan ja kaikki epäpuhtaudet. Se toimii aurinkoenergialla tuottaen 60 litraa tunnissa hyvää juomavettä suoraan Itämerestä.

-Vedentekolaitteen ansiosta voimme viettää pidempiäkin aikoja mökillä, eikä sinne tarvitse enää kantaa vettä. Saamme hyvänmakuista juomavettä helposti ja edullisesti, Riitta kertoo.

Mökkitalkkareina toimivat Jaakko ja Riitta arvostavat sitä, että vedenpuhdistuslaitteisto toimii aurinkosähköllä.

-Ekologiset asiat ovat entistä tärkeämpiä. On siis loistojuttu, että laitteisto toimii aurinkosähköllä. On myös ihana tiskata hyvällä makealla vedellä, eikä keitetyllä merivedellä.

Suomalaista vedenpuhdistuslaatua

SolarRO -vedenpuhdistuslaitteet puhdistavat vettä meri-, järvi- jokivedestä tai epäpuhtaasta porakaivosta. Erinomaista puhdasta vettä voi tehdä täysin ekologisesti aurinkovoimalla. Laitteisto toimii myös energiatehokkaasti kytkettynä verkkovirtaan.

SolarRO laitteet on suuniteltu ja valmistettu Suomessa markkinoiden laadukkaimmista komponenteista. Laite takaa laadultaan erinomaisen juoma- ja käyttöveden. Puhdistusprosessi poistaa virukset ja bakteerit, sekä muut epäpuhtaudet. Veden laatu oon testattu Ruokaviraston hyväksymässä laboratoriossa. Puhdistusprosessi on täysin kemikaalivapaa.

Puhdas vesi voidaan ottaa säiliön hanasta tai jakaa erillisen vesiautomaatin avulla paineellisena kiinteistön vesipisteisiin.

Laitteita on saatavilla eri kokoluokissa. Omaan käyttöön sopiva malli valitaan sen mukaan, miten paljon puhdasta vettä mökillä tai omakotitalossa tarvitaan: SolarRO MINI 150 tuottaa järvi-, joki-, tai kaivovedestä juomavettä 150 litraa tunnissa ja merivedestä 60 litraa tunnissa. SolarRO MINI 75 combi tuottaa järvi-, joki- tai kaivovedestä 75 litraa tunnissa ja merivedestä 40 litraa tunnissa. Kaikkien laitteiden huolto ja käyttö on suuniteltu käyttäjälle helpoksi, eikä ylimääräisiä säätöjä tarvita.

Ei enää pullojen kantamista mökille! Ota yhteyttä – autamme mielellämme: hello@solarwatersolutions.fi