Ostosehdot

Hinnat ja maksaminen

Verkkokaupan kassalla näet tilauksen kokonaissumman, joka sisältää arvonlisäveron.

Tilaukseen lisätään mahdolliset toimituskulut riippuen asiakkaan valitsemasta toimitustavasta.

Verkkokauppamme tarjoaa mahdollisuuden hankkia tuotteita joustavasti myös osamaksulla yhteistyössä Klarna Oy:n kanssa.

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ilman ennakkoilmoitusta.

Toimitus

Toimituksessa käytämme Postnordin kuljetuspalveluita.

Voitte sovittaessa myös noutaa tuotteet suoraan varastoltamme Espoosta.

Toimitusaika

Toimitamme tilaamasi tuotteet neljän viikon sisällä tilauksesta. Toimituskulut veloitetaan maksun yhteydessä. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pian yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli tuotteen komponentteja ei olisi poikkeuksellisesti saatavilla tai havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukaan oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Kaikissa vaihto- ja palautusasioissa, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelu

hello@solarwatersolutions.fi

+358 (0)9 3780 2399

Henkilötietojen käyttö

Tehdessäsi ostoksia verkkokaupassa tallennamme antamasi tiedot asiakasrekisteriin. Näitä tietoja tarvitsemme, jotta voimme toimittaa tilaamasi tuotteen tai mahdollisesti ottaa sinuun yhteyttä tilaukseesi liittyen. Olemme myös velvollisia tallentamaan ostotiedot, sillä tarvitsemme niitä kirjanpidossamme, maksujen käsittelyissä sekä mahdollisissa asiakaspalautuksissa.

Asiakasrekisteri voi sisältää muun muassa seuraavia tietoja: käyttäjän perustiedot, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja asuinpaikka sekä asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutustiedot, tuotetiedot, tilaustiedot, asiakaspalautteet sekä peruutustiedot.

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa häntä koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, voi niistä esittää virheen korjaamista koskevan pyynnön. Lisäätietoja henkilötietojen käsittelystä löydat meidän tietosuojaselosteesta. Rekisteröityäksesi asiakkaaksemme on sinun oltava vähintään 18-vuotias.