KÖPVILLKOR

PRISER OCH BETALNING

Vid kassan för e-handeln kan du se det totala beloppet för beställningen, inklusive moms.

Möjliga leveranskostnader läggs till i beställningen beroende på den leveransmetod som kunden valt.

Vår onlinebutik erbjuder möjlighet att köpa produkter flexibelt med utbetalningar i samarbete med Klarna Oy.

Med Klarna Checkout-tjänsten kan du enkelt, flexibelt och säkert handla online. Genom att svara på några enkla frågor identifierar du dig behändigt i tjänsten och du kan välja den betalningsmetod som passar dig bäst.

Alternativen till ditt förfogande är faktura, delbetalning, nätbank och kreditkort – alla lika säkra! Genom att använda Klarna Checkout-tjänsten accepterar du villkoren för Klarna Bank AB (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm), som du hittar vid kassan. Om du har några frågor angående betalning, vänligen kontakta Klarna kundtjänst direkt. Du hittar kontaktinformation om kundtjänst och annan användbar information på: https://www.klarna.com/se/kundservice/

Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan förvarning.

Leverans

För leverans använder vi Postnords transporttjänster.

Du kan också hämta produkterna direkt från vårt lager i Esbo.

Leveranstid

Vi levererar de produkter du har beställt inom fyra veckor efter din beställning. Leveranskostnader debiteras vid betalning. Vi kontaktar kunder så snart som möjligt via e-post eller telefon om komponenterna i produkten är undantagsvis otillgängliga eller om leveranstiden är längre än normalt.

Bytes- och returvillkor

Enligt den finska konsumentskyddslagen har du rätt att byta ut eller returnera hela eller delar av din beställning inom 14 dagar efter mottagandet av beställningen. Returrätten gäller endast oanvända och säljbara produkter i originalförpackningen.

För alla utbytes- och returfrågor, kontakta vår kundtjänst.

Kundservice

hello@solarwatersolutions.fi

+358 (0)9 3780 2399

Användning av personlig information

När du handlar online lagrar vi informationen du tillhandahåller i kundregistret. Vi behöver denna information så att vi kan leverera den produkt du beställt eller eventuellt kontakta dig angående din beställning. Vi är också skyldiga att registrera inköpsinformation eftersom vi behöver den i vår redovisning, betalningsbearbetning och eventuella kundreturer.

Kundregistret kan inkludera, men är inte begränsat till, grundläggande användarinformation såsom namn, adress, e-postadress, telefonnummer och bostad, samt information om kundrelationer som faktureringsinformation, produktinformation, orderinformation, kundåterkoppling och information om avbokning.

Den registrerade har rätt att kontrollera uppgifterna om honom lagrade i registret. Om det finns fel i de registrerade uppgifterna kan en begäran om korrigering göras. Du kan hitta mer information om behandling av personuppgifter i vår integritetspolicy. Du måste vara minst 18 år för att registrera dig som kund.