Vesihuolet pois ja lomalle!💧

Martti Suosalo hankki mökilleen SolarRO-vedenpuhdistuslaitteen. Lue Martin kokemuksia siitä, miten mökkeily on nyt muuttunut.


Keskikesän juhla on kohta täällä ja niin myös parhaan mökkeilykauden alku. Tänä vuonna sen ei tarvitse tarkoittaa hartiat lysyssä juomavesien kantamista tai pahan makuista kaivovettä. Rakastettu koko kansan suosikkinäyttelijä Martti Suosalo päätti helpottaa ja mukavoittaa mökkeilyään SolarRO 75 -vedenpuhdistuslaitteella. Tässä Martin mietteitä ennen ja jälkeen SolarRO-laitteen hankkimista:

 

“Puhtaan veden saanti saaristossa on ollut pitkään ongelma. Tähän asti olemme tulleet toimeen sadevedellä, jota olemme käyttäneet peseytymiseen ja tiskaamiseen. Keväisin vesi on siitepölyn takia keltaista ja usein kuivana aikana löyly ja tiskivesi pitää hakea mantereelta astioissa, puhumattakaan juomavedestä, hankalaa!!!

Hankkimamme SolarRO 75 –vedenpuhdistuslaitteen ansiosta elämämme mökillä helpottui huomattavasti!!! Tämä laite on siksikin hyvä että ainoa energiamuoto saarellamme on aurinkosähkö ja tämä laite toimii aurinkoenergialla. Näin saamme tuotettua merestä puhdasta juoma/pesuvettä ekologisesti ja taloudellisesti, kertakaikkiaan nerokasta BRAVO!!!”

 -Martti Suosalo

 

 

Tutustu mallistoomme ja ota yhteyttä, autamme mielellämme suunnittelemaan teille sopivan ratkaisun. ☀️