Valmiina kesäkauteen 2022

Meillä Solar Water Solutionsilla on sinulle valmiina koko paketti helppoa vedentekoa varten. Tutustu kohdekuviimme Itämeren alueelta!

Olemme toimittaneet jo yli 150 vedenpuhdistuslaitteistoa Itämeren alueelle. Laitteilla valmistetaan juomavettä merestä, järvistä ja epäpuhtaista porakaivoista luotettavasti ja energiatehokkaasti.

                                     Vain kolme vaihetta huolettomaan veden tekemiseen:

 

Laite poistaa raakavedestä suolan, bakteerit, virukset, lääkejäämät, mikromuovit ja muut haitalliset aineet. Laitteilla voi tehdä puhdasta vettä raakavedestä, jossa on levämyrkkyjä. Käänteisosmoosiprosessi poistaa turvallisesti myös sinilevän.  Prosessin lopuksi vesi kulkee aktiivihiilisuodattimen ja UV-desinfiointilaitteen läpi varmistaen veden hyvän maun ja sataprosenttisen puhtauden.

Kotimainen suunnittelu ja valmistus sekä hyvä palvelu ovat valttejamme, kannustaen meitä eteenpäin Suomessa ja maailmalla. Ohessa kuvia asennuskohteistamme eri puolilta Suomea. Ota yhteyttä ja rakennetaan sinulle sopiva järjestelmä!

Ota yhteyttä, autamme mielellämme suunnittelemaan sinulle sopivan ratkaisun: Klikkaa tästä yhteystietoihin

Twitter

Did you know that southern Madagascar is facing the worst drought in decades.

What is happening in Tuvalu💧
Tuvalu solved how to make clean water sustainably. The simplicity of operation and reliability were key decision points for selecting the Solar Water Solutions' seawater desalination system. #EnergySaving #FuelSaving #CleanWater #WeRunOnSolar ☀️