Puhdasta vettä kehittyville markkinoille – innovaatioita #AidEx-messuilla

15 kestävän kehityksen suomalaisinnovaatiota esillä AidEx-tapahtumassa. Aidex on humanitäärisen avun tapahtuma kooten kaikki merkittävät alalla toimivat kansainväliset järjestöt, kansalaisjärjestöt, valtiolliset toimijat ja yritykset yhteen Brysseliin 15–16.11.2017.

Finpron Kehittyvien markkinoiden -kasvuohjelma osallistuu AidEx-tapahtumaan suomalaisten yritysten kanssa. Mukana on yrityksiä eri sektoreilta: yhteisenä tavoitteena tarjota innovatiivisia ja edullisia ratkaisuja kriisinhallintaan. Solar Water Solutions on mukana neljäntoista muun suomalaisyrityksen kanssa tarjoten erityisosaamistaan humanitääriselle segmentille.

Puhdasta vettä merivedestä tai tulvavedestä

SolarRO vedenpuhdistuslaitteiden mobiili ja skaalautuva rakenne tekevät niistä hyvin soveltuvia juoma- ja käyttöveden tekemiseen myös kriisialueilla. Laitteita on helppo liikuttaa ja niissä on itseimevä pumppu. Vettä voidaan puhdistaa meri, järvi, joki- ja kaivovedestä sekä myös tulvavedestä. SolarRO vedenpuhdistualaitteet toimivat aurinkoenergialla ja ne on tarvittaessa helppo liittää myös sähköverkkoon tai generaattoriin. Laitteet puhdistavat veden turvallisesti ilman kemikaaleja.

Käänteisosmoosimenetelmään perustuvan puhdistusprosessin lopputuloksena saadaan raikasta juomavettä, josta kaikki epäpuhtaudet, bakteerit, virukset ja suola on poistettu. Tarjoamme turvallisia vedenpuhdistusratkaisuja, joissa on yhdistettynä laadukkaat komponentit, ekologisuus ja kilpailukykyiset hinnat. SolarRO PRO vedenpuhdistuslaitteet on suunniteltu kestämään myös äärimmäisiä olosuhteita.

Tutustu AidExissa mukana oleviin suomalaisyrityksiin

Lue lisää Kehittyvät markkinat -kasvuohjelmasta