Näin saat puhdasta juomavettä mökille aurinkoenergialla: 5 helppoa vaihetta!

Vesikanistereiden kantaminen mökille tai saareen on työlästä: nyt voit välttää veden rahtaamisen hankkimalla helppokäyttöisen ja kompaktin kokoisen SolarRO -vedenpuhdistuslaitteen.

 

  1. Tilaa SolarRO -vedenpuhdistuslaite ja se toimitetaan tehtaalta pian, testattuna ja käyttövalmiina.
  2. Sinulle jää tehtäväksi vain liittää tulo-, poisto- ja tuottoletku laitteeseen pakkauksen mukana tulevilla liittimillä.
  3. Aseta imusuodatin letkun päähän ja upota suodatin raakaveden lähteeseen: mereen, järveen, jokeen tai kaivoon.
  4. Kytke laite valitsemaasi virtalähteeseen: aurinkopaneeliin, verkkovirtaan tai akkuun.
  5. Valmis napsautettavaksi päälle on/off -kytkimestä!

Uusi ekokeksintö keventää vapaa-ajan viettoa

Vesikanistereiden kantaminen mökille tai saareen on työlästä: nyt voit välttää veden rahtaamisen hankkimalla helppokäyttöisen ja kompaktin kokoisen SolarRO -vedenpuhdistuslaitteen. Vesi pysyy myös tuoreempana ja raikkaana, kun sitä ei tarvitse säilöä pitkiä aikoja. SolarRO MINI50 laitteella tuotettu vesi on tutkitusti turvallista ja jopa puhtaampaa kuin kaupungin hanavesi. Saat valmistettua täysin puhdasta ja raikasta juoma- ja käyttövettä edullisesti ja ympäristöystävällisesti.

Veden puhdistus onnistuu meri-, järvi-, joki- ja kaivovedestä turvallisesti ilman kemikaaleja. Laitteen teknologia perustuu käänteisosmoosimenetelmään, jossa raakaveteen liuenneet suolat ja epäpuhtaudet erotetaan suodatinkalvon avulla.

Markkinoiden edullisin hinta perustuu laadukkaaseen suunnitteluun ja laitteen yksinkertaisuuteen. Laitteessa ei ole monimutkaista elektroniikkaa, joka voisi mennä rikki. SolarRO laitteen avoin rakenne yhdistettynä laadukkaisiin haponkestäviin komponentteihin tekee siitä toimintavarman ja helppohuoltoisen.

Lisä- tai varavesijärjestelmäksi, myös porakaivokohteisiin

SolarRO MINI50 juoma- ja käyttöveden tuottomäärä on merivedestä tehtynä 25 litraa tunnissa ja järvi- tai kaivovedestä puhdistettuna 50 litraa tunnissa.
Normaaleissa asuinolosuhteissa suomalaiset kuluttavat keskimäärin 155 litraa vettä vuorokaudessa. Mökkiolosuhteissa kulutus vaihtelee varustetasosta riippuen, tyypillisesti mökkiläisen vedenkulutus on noin 20-40 litraa vuorokaudessa.

Kunnallisen vedenjakelun puuttuessa käytössä voi olla porakaivo, josta ei kuitenkaan aina saada puhdasta vettä. Etenkin saaristossa porakaivoihin valuu helposti suolapitoista vettä ja kaivo on käyttökelvoton juomavedeksi. Käänteisosmoosilaitteen avulla porakaivo voidaan jälleen ottaa käyttöön.

SolarRO MINI50 laitteen voi kätevästi kytkeä suoraan aurinkopaneeliin, verkkovirtaan tai generattoriin. Virtalähteenä voi käyttää myös auton tai veneen akkua.
Laitteen huolto on vaivatonta ja sen voi helposti tehdä itse ohjeiden mukaan.
SolarRO vedenpuhdistuslaitteet valmistetaan Suomessa. Laitteet on kehitetty ja testattu yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa.

Vaihe 1

Vaihe 2

Vaihe 3

Vaihe 4

Vaihe 5

Lue myös: Kysymyksiä ja vastauksia SolarRO -vedenpuhditus­laitteista